A blogban füstölgéseim, állásfoglalásaim, vagy éppen indulatos kirohanásaim olvashatók az egyetemi létről. Milyen kérdések foglalkoztatnak bennünket oktatókat? Mit gondolunk az egyetemi, vagy akadémiai viszonyokról? Ilyen és más kérdések egyaránt megjelennek majd blogomban.

2010. május 14., péntek

könyvbemutató 2011.05.26.

Kedves Barátaim!

Megjelent a "Magyarország a Balkán és a Mediterráneum vonzásában" című munkám. Sikerült megszerveznünk a könyvbemutató programját. Nagy szeretettel várlak Benneteket, remélem sokan el tudtok majd jönni!

A rendezvény 2010. május 26-án (szerda) 16.30 kor lesz Pécsett az EKF látogatóközpontjában, a Csészényi Térben (a Széchenyi-téren, a Városházával szemben, a Virág cukrászda mellett). Szervezi a Publikon Kiadó, a PTE Kelet-Mediterrán és Balkán Tanulmányok Központja, valamint az EKF Menedzsmentközpont.

A könyvet bemutatják:
Dr. Komlósi László (Pécs) a PTE-ről, (egyetemi tanár)
Dr. N. Rózsa Erzsébet (Budapest) a Külügyi Intézetből, (tudományos főmunkatárs, az euro-mediterrán politika és a Közel-Kelet ismert szakértője)
Dr. Szilágyi István (Veszprém) a Pannon Egyetemről, (egyetemi tanár, a mediterrán kérdéskör és a geopolitika egyik legjelentősebb magyar kutatója)

Várhatóan régi barátom, Dr. Hoppál Péter, a Fidesz MPP országgyűlési képviselője is megosztja velünk majd gondolatait az új magyar kormány külpolitikai törekvéseiről, a magyar Balkán politikáról és Pécs lehetséges szerepéről a 2011-es EU-elnökség programjában.

A helyszínen tartunk sajtótájékoztatót és lesz könyvdedikálás is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése